НЕПОЗНАТА ЛЮБОВ
Не си до мен, а сякаш те усещам,
нестихваща и пареща любов
и твоя зов за сетен път посрещам,
но разпилява се във вятъра суров!
От себе си най-истинското даваме,
протягайки един към друг ръце,
а винаги така далеч оставаме,
един без друг с въпроса: Накъде!?
Как исках да те срещна под дъгата,
да бъдем част от най-красивото небе!
Но тази обич ще остане непозната,
като различни и далечни светове!
© Руми Todos los derechos reservados