Непознати
В парк красив -
случайна среща .
Поглед син,
ръка за поздрав
и две думи само! Намек лек.
Адреси не ни трябват,
утре пак сме непознати!
Просто среща -
може би една любовна нощ.
Без думи, без правила,
без да знаем своите имена,
ще изпитаме сладостта на нощта
и нека да лудеят нашите тела!
А утре...
Утре, пак сме непознати!
© Веселина Христова Todos los derechos reservados