Каквото и да направя, все е неправилно –
стъпка напред към безкрая.
В очите ти съм огледалото криво, измамено
и малко черно е, зная.
Всеки нов ден, миг и желание
нека минават по лъжи и по тръни.
Цялото мое старание
само разчеква пропастта помежду ни.
Съвсем друга в плана ти била съм –
безгрижна, красива, успешна.
Идеалът се оказа твърде износен.
Аз съм. И това е все нещо.
Нали?
© Moon Todos los derechos reservados