Обичай ме бързо,
че нямаме време -
от много проблеми
навярно във плен сме.
Обичай ме бързо,
нападат ме тръни -
дали е насън,
или съм осъмнала.
Обичай ме бързо,
че дните посвършват -
раздират ни думите,
препречват ни друмите.
Обичай ме бързо,
за да не помръзна -
съвсем не нарочно,
във време преломно.
© Мариола Томова Todos los derechos reservados
Хубаво!