Защо усещам скепсис в теб,
нима не си ме опознал,
защо в думите прозира подозрение,
когато правя добрина!
Преди държали са се стеб така,
когато дават, да получат след това!
Няма го във мен - подмолно, скрито,
не очаквам от теб нищо!
Има и такива същества на таз Земя,
повярвай във това,
на пръсти се броят,
но явно си заслужил да получиш
безусловна добрина!
© Вера Todos los derechos reservados