Неродена любов тревожи сърцето ми,
по очите ми рисува звезди
и изпълва ме с живот и болка.
Пепелявата ми душа възроди
и ме нарече „своя самодивска жертва".
Неродена любов напира в гърлото да крещи.
Иска целия свят да я чуе, да я оцени.
В грях е зародена тя!
В нечестност, безхаберие и правила...
По-силна от живота ни, по-силна от смъртта...
Неродена любов тревожи сърцето ми!
Неродена любов...
Неродена мечта.
© Натали Todos los derechos reservados