15 ago 2010, 23:58

Несбъднато 

  Poesía » De amor
616 0 3

Звезди ли искам да ми сваляш?
Звезди не искам!
Във тях откривам само студ.
И теб.

Едно-едничко нещо пожелах си...
Да бъдеш слънцето на моя ден.




© Полина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??