И всичко е някак изтъркано,
новият номер е старият
и пита надежда объркана
надежди къде се продават.
И времето нещо се сърди,
иска си дните обратно
и любовта взе да ги мъдри,
загубила лудост внезапно.
А думите търсят две думи,
потънали в пясъци неми.
Мечтата за дълго пътуване,
приключи в несбъднато време.
© Ивон Todos los derechos reservados
надежди къде се продават"
Невероятно карасиво и тъжно. Как да не ти хареса?