Obra no adecuada para menores de 18 años
Трънлив е гробът на нещастника,
гарван за да го опее няма,
дори мухите на камъка зловещ не кацат.
Дори и снимка няма върху камъка.
Жена му със усмивка на уста
я счупи...
по корем е сложен
проклетият му дух,
за да не бяга...
Там, отдолу, е злосторникът,
вече няма шанс да пречи.
Закопан е вече.
Заслужил си е червеите.
По корем лежи
кучета щастливо
опйкават гроба му забравен.
Дявола ще му покаже
истината,
щом така похотливо е посегнал,
копелето мръсно,
на детето си...
невръстно.
© Христо Манчев Todos los derechos reservados