18 mar 2010, 10:53

Нещичко за War Craft 

  Poesía » Otra
776 0 0

Какво можеш да кажеш, когато сълзите им текат?

Как можеш да почувстваш воините, които кървят?

Как можеш да помогнеш на плачещия за живот?

Как можеш да дадеш на елфа право на вот?

Можеш ли да почувстваш силата им в нощта?

Можеш ли да не видиш в очите им малко тъга?!

Жриците плачат и молят се на Елун в кръвта,

от нощните елфи все по-малък става кръга.

Магиите бавно убиват врага

и кръв стича се по мъртви тела...

© Катерина Карагьозова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??