Прости й ти, че няма повече да те завива,
че няма аленото ти лице да гали,
тя всяка вечер неговото тяло ще завива
и неговото алено лице ще гали.
Прости й ти, че няма да те помни,
когато сутринта отвори си очите.
Тя него и да не иска ще запомни
защото той й бършеше сълзите!!!
Прости й ти, че и без теб ще е щастлива.
С него, не със теб,
защото той цени я, смята че е тя красива,
това, което никога не беше тя за теб!
Дори и да не й простиш за тези думи,
тя надали ще страда за това,
защото ти загуби, а тя спечели
нещо ценно, наречено свобода!!!
© Полина Петкова Todos los derechos reservados