Отиват си дни,
като ден подир ден,
а аз съм без тях
осторяващ рефрен.
Минава сезон
и по пътя широк
оставя нишан
за живота със срок.
И строг календар
ми години реди,
а горе звезда
ме задочно следи.
Отват си дни,
като ден подир ден
и нещо със тях
си отива от мен...
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados