Чакаш телефонен звън
с оправдания отвън :
,, Нещо случило се там ! "
,, Няма вече хоросан ! "
,, Дограмата се закучи ! "
,, Със пакетите не случи ! "
,, И шпакловката я няма ! "
...........................................
Ех каква Голяма Драма...
..........................................
Но така е у Дома
почват Нещо - ей така,
уж на ужким - пък дано,
се получи Нещото !...
© Вал Герх Todos los derechos reservados