Ти си със силна воля и дух несломим
като природна стихия неудържим
в бурята се чувстваш спокоен
вода пиеш от дъжда пороен.
Ти си от този тип хора
който си е сам ваксина срещу всяка отрова
стиснал страха за врата
изтискваш от него дъха
а целта в живота ти е една
просто да покориш света.
© Борислав Стоянов Todos los derechos reservados