Нищо не ми остана от света, чувствам се
празна, но в мен пламти любовта.
Сърцето си затварях и на никого не давах
да стигне до мен, не исках да се влюбя
дори за ден, но появи се ти и разгоря
хиляди искри, беше до мен само за ден,
но вече си при друга, а не си с мен.
Разгоря хиляди искри, разпламтя в мен любовта,
разплака в мен хиляди сълзи, уби в мен душата,
погуби хиляди мечти, разби хиляди надежди,
но аз ти простих и всичко заличих.
Обичам те още и искам да бъда с теб,
помогни ми нощем да не мисля за теб.
Боли ме още, че любовта е несподелена,
боли ме нощем като си представя,
че си с нея, сълзите ми се стичат
и не мога да спра да плача,
но пред теб няма да пролея и една сълза,
няма да ме видиш никога да плача.
© Албена Петрова Todos los derechos reservados