Разбито сърце и още едно лежи до него,
но не може да го утеши,
защото то е виновно.
Празнота и сълзи безброй -
това е всичко.
Съжалявам, последвано от мълчание
и оставило след себе си
обида, болка и огорчение...
© Вероника Todos los derechos reservados