16 abr 2006, 14:05

Несподелена любов 

  Poesía
948 0 4

Несподелена любов

 

Срещнах те преди година,

но чувството не ме подмина!

Влюбих се безумно в теб,

но сърцето ти за мен бе лед!

Не спирах да те моля за любов,

но сякаш не чу ти моя зов!

Нима сгреших с искреността си аз,

затова и съжалявам в този късен час!

Сама оставам отново в този ден,

защото ти не се реши да бъдеш с мен!

Сърцето ме боли сега,

защото моите мечти са били една лъжа.

 

© Ади Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??