24. 07. 2008
Защо така ме изкушаваш?
За тебе територия съм забранена!
Защо ли искаш да ме завладяваш,
щом знаеш, че от друг съм запленена?
В теб плътското ужасно ме привлича,
но има за мен и по-важни неща,
например, кой по-силно ме обича
кой би обърнал за мене света.
А ти за мен какво си – само миг,
увлечение си ти за тази нощ,
но аз си търся вечна обич
и много нощи, пълни със любов.
Тръгни по пътя си различен.
В една посока няма да вървим.
Аз друг милувам и обичам.
С теб тази нощ не ще да споделим.
© Erato Eratova Todos los derechos reservados