Загърбвам самотата.
Защото те обичам.
Повод за осъмване.
Не разбирам
търпението на тишината.
От страх не се пропуква ледът.
Прегризвам часовете на неделята
от поредното ти завръщане.
И заваля...
Сняг...
Сняг...
Сняг...
Ще спреш за малко пред вратата.
И снегът ще заличи
следите на очакването.
Само залезът в камината
крие забързаните светове.
Лесно ще си тръгнеш.
Утре може пак да ти потрябвам.
Искам да прошепна - остани.
Все по-силно те обичам...
© Яна Todos los derechos reservados