6 jul 2011, 8:54

Нестинарка 

  Poesía
612 0 8

Нестинарка станах,

мило либе,

нестинарка станах,

зарад тебе

от въглените по нозете

не боли ме,

боли ме, че не си до мене.

 

Нестинарка станах,

мило либе,

нестинарка станах

и с други нестинарки

на огнено хоро се хванах,

                          да забравя,

че сама останах.

 

Нестинарка съм,

огън и жарава,

въглен и пепел,

нека изгоря на клада,

щом не си до мене!

 

Нестинарка станах,

мило либе,

нестинарка станах,

зарад тебе

и нека тоз огън

изгори ме

и превърне в пепел!

© Богдана Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??