27 jul 2024, 7:33

Неустоим 

  Poesía » De amor
119 0 0

      

       Неустоим

 

Неповторим, неустоим, чаровен,

дъхът ми спира от любов!

Сезонът летен, син, безкраен,

така красив – мечта и зов!

 

Любов последна може би си,

любов, която ме плени,

така далечен и недостижим си

и чувствата превръщаш във мечти.

 

На слънчевия залез небосклона

прелива нежно в цветове,

очите ти съзвездия, надежда,

а погледът ти, поглед на дете.

 

Погледнеш ли в сърцето ми, ще видиш

как много, много те обичам аз,

вълнението може да усетиш,

мигът неповторим за нас.

 

Неповторим, неустоим, чаровен,

дъхът ми спира от любов!

Сезонът летен, син, безкраен,

така красив – мечта и зов!

              Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??