Неузнаваемо Пътешествие
Искам да отлетя към небесата,
да открия там загадките на нощта.
Ще потъна горе в дълбината на мрака,
не ще се завърна,
ще се впусна в приключението на безкрайността!
Гледам звездите,
искам да усетя топлата им прегръдка.
Гледам луната,
искам да вкуся нежната й целувка!
Ще отлетя към небесата.
Ще изпълня дълга към душата!
Светлините на величественото блестят,
ще ги послушам този път,
ще се възкача на космическия трон,
ще бъда кралят на нощта.
Ще пътешествам в неузнаваемото, както никога досега!© Господин Браунстоун Todos los derechos reservados
само една
мъничка звезда,
която с името ти
да назова
в час на самота.
Нека има на света
стотици хиляди
кралици на хубостта,
но само теб
бих нарекъл
просто красота.
Нека има на света,
или вече има те в мен
но чакам аз реален,
силует
от
забравен
спомен.