28 sept 2007, 21:12

Невчесани 

  Poesía
541 0 8
НЕВЧЕСАНИ

Понякога,
                несъзнателно
цапаме подсъзнанието си,
/с безразборна информация/,
а се притесняваме
                    съзнателно,
да не би нашето незнание
/понякога добре дошло/,
някой да го сметне
за мисловна
                   малформация...
..............................................

-Лека нощ...
-Не искам лека нощ,
искам тежка нощ с тебе...

.................................................
Невъзможно е да не е възможно

......................................................
Пълната луна освети празното ми легло
..........................................................

Върху дънера изникват гъби,
с гордост на създатели...
.............................................................

Яденето- форма на общуване с природата

© Бина Влади Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??