Където неизвестното минава за сянка на привидното,
не ще се срещнат нашите изплакани души.
Обичта е пивко вещество и химичен елемент,
доказващ любовта и обожанието.
Знак за пристигане са избледнели битки.
В сражението на сърцето етюд след етюд
сменят декорите на непонятната миграция.
Приемаш ме, приемам те, в избора един.
Не са избягали незнайни чувствата.
© Мария Todos los derechos reservados