26 ago 2010, 19:44

Невидима 

  Poesía
753 0 0

 

Бях сама и сама така

вървях в нощта.

Случайно ли?

Не знам. Дали?!

Но ти някак ме откри.

Ти беше някой,

който просто ме видя

и да ме опознае

единствен пожела!

© Мари Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??