като покапали листа
подгонени от вятър
мислите ми се пилеят
събират се на куп
и в следващия миг
хукват без да питат
пак
към теб
срещнали преграда
листата есенни
сгушени заспиват
дано
невидимите мои пеперуди
те открият
© Ласка Александрова Todos los derechos reservados