7 ago 2010, 17:01

Невидимо присъствие 

  Poesía » De amor
650 0 6

Не ме търси по ъглите -

аз съм неправилна фигура.

Идеално не пасвам никъде

и на правилно място - никога!

Не се крия, аз просто се сливам

с киселинния дъжд от пустинята,

с трева, от асфалта поникнала

и от пясък превръщам се в тиня.

Криволича по черните пътища

като змия, като гущер по пладне.

Пониквам в бяло кокиче,

когато първият сняг тихо падне.

А ти ме търсиш в ъглите на стаята,

на терасата - нощем и денем.

Аз съм камъче в твоята сянка...

Цял живот ще се спъваш във мене.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??