21 jun 2016, 8:03

Невидимо сърце 

  Poesía » Civil
282 2 3

Когато видиш ранена птица без крилце

отиваш до нея, превързваш я, помагаш.

А срещнеш ли някъде човек без сърце

не забелязваш това, обикваш го, страдаш.

И ако птицата с твоя помощ все пак полети

и се зарадва на приятелите си в своето ято.

Човекът без сърце разбива всичките мечти

и превръща в зима красивото топло лято.

Нещата със сърцето много трудно се виждат

затова всички хора от хората вече се пазят.

Уж ти се усмихват, радват, а после обиждат,

но ти ги обичай, прости им, нека те мразят.

© Явор Перфанов Todos los derechos reservados

2016

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??