НЕВЪЗМОЖНА ЛЮБОВ
НА ЛЕДЕНАТА ПРИНЦЕСА
АЗ ЗНАМ ЗА ТВОИТЕ ЖЕЛАНИЯ
И ТИ ЗА МОЙТЕ СЕ ДОСЕЩАШ.
СЪДБАТА НИ Е ИЗПИТАНИЕ,
А РАЗУМЪТ Е ТЪЙ ПОДВЕЖДАЩ!
АЗ ЗНАЯ НОЩЕМ С КОЙ ЗАСПИВАШ
И ТИ ЗА МЕНЕ СЪЩО ЗНАЕШ.
СЪЛЗИТЕ СКРИШОМ ГИ ПОПИВАШ,
А АЗ ЛЕЖА СЪС УМ БЛУЖДАЕЩ.
АЗ ЗНАЯ НА КАКВО СЕ РАДВАШ,
ТИ ЗНАЕШ ОТ КАКВО УНИВАМ.
ЖИВОТА СИ БЕЗ МЕН ИЗГРАЖДАШ,
А АЗ ВЪВ МОЯ НЕ ТЕ ВПИСВАМ.
КАТО САМОТНИ СЕНКИ В МРАКА
ВСЕКИ В СЕБЕ СИ НАМИРА БРОД.
АХ, ДАЛИ ЩЕ ТЕ ДОЧАКАМ
НЯКОГА, ВЪВ ДРУГ ЖИВОТ?
© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados