17 nov 2009, 19:56

Невъзможност... 

  Poesía » De amor
403 0 4

Във спомените на дъгата искам да потъна,

отпиваща безмълвно всеки звезден цвят потаен...

Безспорно е - зависим от възможността нощта ни да е тъмна,

но понякога човек е длъжен да не бъде във желанията краен...


Небето винаги ни подарява по едно вълшебство,

дали ще са звездите или пък луната...

От него всичко дадено е истински целебно -

за тялото ни не, но може би такова се оказва за душата...


И хубаво ни е, когато слънцето ни топли,

потънало дълбоко във небесното море,

а вечер ТО изслушва нашите нечути вопли,

дорде не му изпеем всичко и не се почувстваме добре...


Но ний не знаем колко тъжно е небето,

защото то обича също, както нас...

И няма как с целувка да дари морето -

те двете са като посока пета и обикновен компас!

                                        [...]

© Симона Гълъбова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??