12 feb 2013, 19:38

Невъзможност 

  Poesía » Filosófica
478 0 0

                      

 

                                    Искам да намеря тази река,

                                    където удавниците носят

                                    бели ризи

                                    и

                                    вятърът ги издува

                                    като огромни платна

                                    на лодка. 

 

© Янко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??