Счупи се компасът в мен,
а небето е беззвездно.
Скъса се дори конецът,
който бях опънал от сърцето.
Камъчетата от чувства, дето пусках,
силен вятър ги отнесе.
И вече не откривам знаци,
за да намеря пътя за обратно.
Не мога сам и няма как
при тебе вече да се върна.
© Наско Енев - РИМПО Todos los derechos reservados