Кристални чаши до бутилката шампанско,
блестят до нас горящи свещите,
витаят спомените ни, красивите,
ала сега сме с тебе тук щастливите.
Бленували сме миговете огнени,
целувките, откраднати от времето,
изказаните думи истински,
отнели от гърба ни бремето.
Кристален звън, целувка нежна,
докосват дланите сърцата влюбени,
за нова обич нямаме насищане,
тъй дълго бяхме с теб изгубени.
********
През пламъка очите ни се срещат,
наздравица ще вдигнем за начало.
От спомена за чувствата горещи,
загръщаме се с чудно наметало.
Обречени душите си да слеем.
С целувки да се пием до последно.
Във стихове история да пишем,
със думи да се милваме нетленно.
Кристален звън, отпита глътка обич.
Със нежен стон сърцата се преливат.
Изгубени, но срещнати отново.
Душите ни... сега се преоткриват.
Автори-Незабравима (Креми) и Романтик (Христо Костов)
© Кремена Стоева Todos los derechos reservados
Душите ни... сега се преоткриват."
Красив дует сте двамата ! Удоволствие е за мен !