Първата целувка, знайте е безумно сладка!
И не се забравя дълго във живота...
Не е придружена с думи, а с магия кратка,
и е вулкан от чувства с много обороти!
Втората жена е с опит, та без преструвка
ти угажда!Тихомълком ти сърце превзема...
Знае-мъж държи се не само в прегръдка,
а и с топла манджа всеки ден в корема!
Вечер, идеш ли във кръчмата с другари
Третата ракия с кеф решиш ли да повториш -
цял свят на главата ти ще се стовари!
Мътни ще са очите ти и сам ще си говориш...
До четвърти път - все някак си прощаваш
грехове, обиди дребни, изневери разни...
На петия със "Баста" всичко изоставяш -
и дребните неща разбираш, че са важни!
Всичко с времето! Изживей мига тогава!
А със спомени напълниш ли си "склада" -
без цена оръжие за старостта остава
пак да преживееш "същото"! Помага...
16.05.2019
© Ирина Филипова Todos los derechos reservados