26 ago 2009, 15:02

Незаличима 

  Poesía » Otra
400 0 0

 

Вътре в теб съм.

Незаличима.

Дива и шумна.

Крещя и руша.

Провери сърцето си дали не липсва,

че май вчера доста със него играх.

 

Мразиш ме, зная.

Убий ме тогава,

но и себе си трябва да заринеш в пръстта.

Същността ти някак си

умира без мене,

захвърлена в ямата при гордостта.

 

Хайде, давай!

Нали си могъщ,

а те е страх да признаеш,

че съм живота ти аз.

Крада от мечтите и мисли разбърквам.

Бушувам. Убивам.

Горя и кипя.

 

Със спринцовка венозно

под кожата влязох.

Разлях се отровна в душата ти чиста.

Чувство на болка

във сладка измама.

Изгорях във теб и те направих на прах.

© Сюзън Смърт Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??