Ще дойде време - ще си спомниш
дъхът ми, аромата на парфюма.
Ще бъда тумор натежал, огромен,
На никого не казвай нито дума.
Ще дойде време - ще ме търсиш
но няма да е рано, нито късно
Ще искаш пак да ме прегърнеш,
И взора ти ще бъде тъжен.
Ще чуя как шептиш гальовно,
но няма да намеря смелост...
Ще кажа "Остави ме, сбогом!"
Ще бъда незараснал белег.
© Виктория Тасева Todos los derechos reservados