15 jul 2013, 22:24

Незавидно 

  Poesía » Otra
420 0 3

Махам рани от себе си,

махам страх и засъхнали кърви;

стържа бели цикартрикси,

безвиновно съшивам вини

 

и ви гледам от упор,

и се втренчвам безстрашно, обръгнала

на безкървие, и избирам

под новата кожа да трупам железни скали.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??