Няма в нашата родина
достатъчно пари за старци и болни,
но бежанци още таз година
ще храним заради политиците ни безволни.
Те слушат Запада безприкословно,
каквото им нареди - всичко изпълняват -
не сме племе независимо, а покорно,
но за Деня на Независимостта ни поздравяват.
spodeli.eu/skandalno-merkel-borisov-predlozhi-balgariya-za-goreshta-tochka-articles-1859.html
dariknews.bg/view_article.php?article_id=1499091
© Георги Todos los derechos reservados