7 mar 2019, 10:53

Неземен миг 

  Poesía
1809 21 10

За твоето ухание мечтая -
възвишен миг сред земната пустиня.
Душата ми от самота те вае,
затворница от хиляди години.  

Сега си по-сияйна от звездите.
С корона от лъчи до мен заставаш.
Сърцето с пулса си те гали скрито,
с надеждата, че в тебе оживява.

© Младен Мисана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??