Вълшебен костюм на Супермен
Изведнъж открих за Nickulden.
Сестра ми ЛулА получи метла
И се завъртя като юла.
Това научих онзи ден:
Летящото момче е супермен,
Летящото момиче е вещица -
Ние се издигаме различни.
© Сенилга Todos los derechos reservados