Този, който мисли позитивно,
зло не може него да смути;
често той в живота прогресивно
смел, уверен към успех лети.
Този, който своето съзнание
лесно може днес да контролира,
сбъдва всяко свое пожелание
и да расне никога не спира.
А онзи, който своето съзнание
не ще, не иска днеска да зачита,
не ще успее в свойто начинание
и сам, унил по пътя си ще скита.
И всичко в наш’то мислене се крие,
каквото мислехме, това сме ние.
© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados