Недостъпна зона си за мен...
Искам да те имам, но не мога.
Когато си до мен,
Изгубвам си ума.
Твоите очи пленяват ме, но жена ти изплува в моето съзнание.
Обожавам те, но недостъпна зона си за мен!
01.12.2007 г.
© Силвия Герджикова Todos los derechos reservados