16 may 2007, 13:33

Никога 

  Poesía
1004 2 17
Никога не бих ти обещала,
че ще те обичам до безкрайност...
Че ще бъда с тебе до финала
в Свят, във който всичко е случайност...

Никога недей да ме променяш,
да ме правиш кротка и смирена...
По-добре в лицето ми да стреляш,
но окови няма да приема...

Никога недей да се раздаваш
винаги за мен на 100 процента.
Роб си? - Робска участ заслужаваш...
Цезар си? - Ще властваш в Парламента.

Никога не искам да ми казваш,
че за теб съм по-по-най любима.
Стига ми, когато ме намразваш
да си благодарен... че ме има.

© Гергана Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??