Нима си мислиш, че ще можеш,
дори обиден или огорчен,
за чувства истински да се затвориш,
да накажеш себе си и мен.
Нима си мислиш, че е просто -
решиш ли само - начаса
отиваш си, а непокорна,
губя аз - и теб, и любовта.
Не! Не можеш и не ти се получава
да се правиш на студен!
Аз твоето сърце познавам
не можеш да излъжеш мен!!!
Крещи в очите ти душа,
от болката са потъмнели,
за мен копнееща е, знам - лъжа
изричаш с устни побелели.
Сърдито ме поглеждаш на раздяла,
в усилието - да не промълвиш
името ми - нежно, до премала,
от изкушение - да ми простиш.
От очите ти любов напира
и сдържани сълзи - не плачеш.
Ръцете ти за мен умират -
от жажда да ме имаш в здрача.
Знам, чувстваш се сега обиден,
но послушай моето сърце,
днес волята ти е безсилна -
тя, любовта ми, ще те спре.
© Патрисия Todos los derechos reservados