Гася я тази страст.
Мирише гадно, на раздяла.
(Поне в един от нас
тя твърде дълго е горяла.)
Готова си, нали?!
(Прибирам се,
при навика да съм обичан…)
По дяволите, няма да вали
и няма да ти кажа
колко много те…
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados