12 abr 2011, 14:43

Нирвана 

  Poesía » Otra
671 0 3

Детински мека
е ръката на спасението,

кристално -
като утаена страст,

безмълвно ясно -
като погребението,

след него - нищото
поема пълна власт.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??