НИШКА
Цветни сънища събирам,
да изпълня дните с нежност.
Сред словата се прибирам
в мойте нощи безнадеждни.
Времето върти вретено,
нишки – възел върху възел.
Всичко в мене е стаено,
добро и зло редувам в пъзел.
© Мимо Николов Todos los derechos reservados
Браво, Мимчик!