4 jul 2012, 13:02

Нищо лично 

  Poesía » De amor
748 0 3

Не ме наказвай с още време -

загубените нощи нямат спомени...

Отиваш си... Дали ще се завърнеш -

въпрос един, а милиони отговори...

 

Не се наказвай - утрините тихи

не са самотни, само да поискаш...

Върви по пътя си, дори и да ме няма -

една съм аз, а другите са хиляди...

 

Ще те прегърнат, устните им топли

ще ти шептят, че още те обичат...

Да, думите... Отново тези думи,

А аз мълча... И няма нищо лично...

 

© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??