31 oct 2012, 12:42

Нищо общо с оригинала 

  Poesía » De amor
733 0 2

Запазих те почти непокътнат,

недокоснат и недообичан,

като изключим, че насън те целувах

и понякога те събличах.

Запазих те леко небрежен,

малко рошав и малко сънлив.

Обичах така да те гледам.

Изглеждаше адски красив!

Запазих те... само във спомена.

С усмивката на уста.

Перфектният в мойта история!

... А нямаш нищо общо с това!

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??