7 ago 2009, 0:21

Нищо повече 

  Poesía
611 0 11

Пак съм тук - уморена и тиха,

натежали затварям очи.

Будна спя. Ти в съня ми повикай,

нещо свое кажи, поплачи.

 

Забрави, че била съм далече -

аз на теб съм обречена пак,

на съня ти, на твоята вечер

и не плаши ме нощния мрак.

 

На душата е светло и сякаш

и умората в мене светлей.

Аз съм тука и ти ме очакваш.

Нищо повече. Просто живей!

 

Гинка Гарева

© Гинка Гарева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??